2020-10-13 08:17:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - A nehezebb feladatokkal is könnyebben megbirkózik

Napi horoszkóp október 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Ha érdeklődő, akkor hatékonyabban tud csapatban dolgozni. Rájöhet ma arra is, hogy egy munkatársát sokkal jobban kedveli, mint ezt a szimpla munkatársi kapcsolat indokolná. Csak óvatosan!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A Hold már a Szűz jegyébe lép. Mindent feltehet egy lapra, ezért kell vennie a bátorságot, és belevágnia valami olyasmibe, amitől eddig nagyon tartott. Fel kell vennie a tempót szerelmi céljai megvalósításához.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Minden idejét a párjával töltené, birtokolni akarja őt, ezért könnyen féltékennyé válhat. Ez, pedig garantáltan nem használ a kapcsolatuknak. Ne feledje, a féltékenység sok kapcsolatot tönkretett már!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A sok munkától feledékennyé válhat, épp ezért nem árt, ha felírja, mikor, milyen fontos teendői vannak. Így nem kerül majd kellemetlen helyzetbe a k, vagy munkatársai előtt. Fogadja el kollégája segítségét!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Furcsa kettősség jellemzi most a munkáját: egyszerre ambiciózus és becsvágyó, de mivel úgy érzi, nem használják ki a tudását, könnyen elveszíti a lelkesedését és visszavonulót fúj. Bújjon elő a csigaházából, és ne vegyen mindent sértésnek, ami nem az!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Szűz jegyébe lép. Ha a főnöke kritikával illeti a munkáját, ne lásson benne feltétlenül ellenséget, lehet, hogy csak segíteni szeretne önnek. Szánja a mai napot informálódásra, hiszen akkor dönthet előnyösen, ha ismeri a lehetőségeket.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Jó hangulatban végzi a munkáját, így még a munkatársai problémáira is fogékony. Szeretné hasznossá tenni magát, rendkívül jó ötleteit most kamatoztathatja. A nehezebb feladatokkal is könnyebben megbirkózik.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Több szabadságot kellene adnia magának és társának is ahhoz, hogy újra egymásra találhassanak. Akkor is ezt kell tennie, ha egy szakításon van túl. Tegye félre a szavakat, lépjen inkább a tettek mezejére!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nincs túl optimista hangulatban, és leginkább kedvese hiányosságaira figyel oda, így nem csoda, ha csalódott. Ha nem tetszik párja néhány tulajdonsága, akkor ezt szépen is megmondhatja neki.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Szívügyekben nincs minden rendben, de ne szomorodjon el még jobban. A nehéz helyzet arra jó, hogy megtanítsa: a legjobban a párjára és a családjára számíthat. Minden erő és energia, amit most az otthoni alapok megerősítésére szán, a későbbiekben kamatostul megtérülhet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ügyeljen arra, hogy egyik-másik munkatársával ne kerüljön túlságosan közvetlen kapcsolatba, mert kihasználhatják a segítőkészségét. Mindenki végezze el a saját feladatát, mások helyett ne dolgozzon!


Halak: II. 19. - III. 20.

Jól tudja, csak akkor lesz igazán sikeres, ha a folyamatban lévő feladatokat igyekszik befejezni, és csak utána kezd bele valami újba. A magánéletben is a stabilitás hozhat most boldogságot. Még akkor is, ha a kalandok csábítóak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: